Energicenter Kristianstad
Träning, hälsa & gemenskap

GRUPPTRÄNING


Vi håller just nu på att bygga upp vår gruppträning där vi kommer erbjuda varierande pass som boxercise, core, tabata och x-challenge.

Det som skiljer oss från andra är att vi kör i mindre grupper vilket gör att ni som deltagare får maximal pepp och vi kan se till att ni tränar med rätt teknik.

Hör av dig så förklara vi mer om vad passen innebär, vilka pass som kommer finnas och när det startar.Boxercise: Influenser från den tuffa Thaiboxningsträningen, stimulerande och rolig träning som ökar både din uthållighet, styrka och koordination! Varken förkunskaper eller egen utrustning behövs för att träna boxercise

Core: Grundtanken med Core-träning är att bygga upp styrka, stabilitet och balans för att användas när vi behöver det som mest. Ryggen och magen är involverad i många tunga uppgifter i vardagen och en stark mage och rygg är därför en stor fördel för att undvika och förebygga skador.

Tabata Cirkel: Tabata är en form av högintensiv stationsbaserad intervallträning, HIT där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid.

X-challenge: Crossfit inspirerad träning med olika woods och amrap, tuff, varierande och rolig träning som ger både styrka och uthållighet.

Muscle & Focus: Här fokuserar vi på att muskelkontakt, är det biceps vi ska träna är det i biceps det ska kännas när ni gör övningar. Ett bra pass för dig som är ny och vill lära dig mer om träning.


Vill du provträna hos oss?

Fyll i nedan så ger vi dig möjligheten att prova gruppträning och gym 24/7 med egen nyckeltagg!